“Запросив подивитися на цуценят”: 37-річний чоловік заманив до себе дівчаток 4 і 7 років

У понеділок, 3 жовтня, у Синельниківському районі Дніпропетровської області 37-річний чоловік заманив до себе двох дівчаток – 4 і 7 років. Одну з них він зв’язав та почав погрожувати що поб’є їх. На щастя одній вдалося втекти.

Подія сталася приблизно о 19:00. Про це повідомляє місцеве видання “Інформатор”, посилаючись на пресслужбу ГУНП у Дніпропетровській області.

Чоловік заманив до себе дівчаток, щоб вони подивились на цуценят. Після чого, погрожуючи побиттям, він почав зв’язувати руки старшій дівчинці. Скориставшись тим, що нападник відволікся, 4-річна дівчинка втекла додому. Вона розповіла про все батькам, які знайшли старшу дівчинку вдома у нападника.

На місце викликали поліцію. Проведеними оперативними заходами поліцейські Синельниківського районного управління поліції затримали причетного до злочину. Ним виявився 37-річний чоловік, який три місяці назад звільнився з місця позбавлення волі. Засуджений він був за аналогічний злочин.

Нападника затримали у порядку ст. 208 КПК України. Слідчим за погодженням із прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Невдовзі підозрюваному буде обрано запобіжний захід.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.