“Передбачення, про яке я казав два місяці тому, збулося”: один з кращих екстрасенсів дав зрозуміти, до чого готуватися тепер українцям

“Передбачення, про яке я казав два місяці тому, сьогодні збулося”: один з кращих екстрасенсів дав зрозуміти, до чого готуватися тепер українцям. Якою буде відповідь “сусідів” на “бавовнятко” в Криму!

“Передбачення, про яке я казав два місяці тому, сьогодні збулося”: один з кращих екстрасенсів дав зрозуміти, до чого готуватися тепер українцям. Якою буде відповідь “сусідів” на “бавовнятко” в Криму!

Вони будуть прагнути “віддати” за зруйнований міст!

Таке майбутнє спрогнозував один з кращих екстрасенсів Макс Гордєєв.

Просто самі окупанти ще не розуміють, що сьогоднішній день став відправною точкою. Початком кінця!

“Ситуація буде дуже насиченою. Перше, що випадає – це карта гніву, люті. Це каже про те, що дуже багато людей зараз почнуть говорити про це, і після цього “феєрверку” починається дуже важкий період саме для Криму. Це була така точка відправлення дуже сильних змін саме в Криму. Як я і попереджав у своєму передбаченні до того, що саме росіяни підірвуть цей міст. Тобто ця ситуація виникла не так, як деякі кажуть, що це вандали або випадковість. Це запланована акція саме росіян. Але вони не розуміють, що ця ситуація зараз зіграє нам на руку”, – сказав Гордєєв.

Чоловік наголосив, що жителям великих міст зараз не можна ігнорувати повітряні тривоги, оскільки “сусіди” будуть “рвати і метати”.

“Сусіди 100% будуть намагатися показувати, що вона щось нам зробить за це. Так, будуть якісь аспекти негативні, вони будуть робити щось в нашу сторону, це 100%. Далі будуть в небезпеці Запоріжжя, Дніпро, Одеса та столиця України може навіть. Вони дійсно можуть планувати якісь масові атаки. Треба буде в цих аспектах дуже і дуже обережними”, – наголосив Гордєєв.

Читайте також  Кандидат в мери Франківська пішов до суду, бо не задоволений розподілом керівників ДВК (ФОТО)

Бережіть себе і Україну!

Слава мужнім ЗСУ!

 

Наталія без сорому розповіла, як вилікувала чоловіку простатит
Adenolid

Зробив так 2 рази і забув про біль у колінах
Acterma Caps
Віримо і підтримуймо нашу армію. Наблизимо Перемогу разом!

Слава Україні!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.