Багато що змінилося! «Гарячий», просто з печі, Таро-розклад від практикуючого мага, екстрасенса й відомої тарологині Рубіни Цибульської

Багато що змінилося! «Гарячий», просто з печі, Таро-розклад від практикуючого мага, екстрасенса й відомої тарологині Рубіни Цибульської: обстановка на найближчі два тижні жовтня-2022 по Київській області, Черкаси, Полтава, Хмельницький, Краматорськ і Бахмут.

Цибульська на прохання своїх підписників в Ютубі й Інстаграм зробила свіжий розклад карт по містам України, щоб подивитися воєнну обстановку на найближчі два тижні цієї осені. І виявилося, багато що змінилося!

Отже, «гарячий», просто з печі, Таро-розклад від практикуючого мага, екстрасенса й відомої тарологині Рубіни Цибульської: обстановка на найближчі два тижні жовтня-2022 по Київській області, Черкаси, Полтава, Хмельницький, Краматорськ і Бахмут.

– Спочатку дивимося Київську область.

Бориспіль. Спокійна ситуація, що була тут раніше, змінилася. Люди перебувають під загрозою, у страху. Але територія має захист і силу, для ворога стоїть блок.

Є план ворога завдати удар по учбовому закладу. Чекають команди для цієї дії. Його підготували, але самого удару я не бачу. Місто добре укріплене.

Вишгород. Місто під захистом. Але на це місто ворог теж мав плани зруйнувати важливий об’єкт, та цього не сталося. Здійснити свої плани щодо цього міста противнику дуже складно, хоча вони й не відступають, певна загроза зберігається.

Бровари. Є провокаційні дії, нагнітання обстановки. Карти показують замінування і злив інформації людям ворога. Диявол наказує нанести шкоду самій столиці, але це йому не під силу. Тому хочуть нашкодити Броварам, є у них такі плани.

Бачу руйнацію якоїсь будівлі чи об’єкту. Небезпека є, загроза існує. Але водночас – вихід з проблеми.

Васильків. Люди у великій напрузі. Тривога, загроза. Але місто готове, хоча показує руйнації. Є команда диявола вразити цю територію. Люди тікають.

Читайте також  "Руській мір" пустив паростки під Києвом

Але територія гарно укріплена, багато що буде відбиватися. Але виникне неочікуваний поворот, підступні дії ворога. Бачу паніку людей, велике хвилювання і руйнацію будівель.

Обухів. Територія закрита для ворога, для нього блок. Люди живуть спокійним звичним життям. Хоча є тривога, люди перебувають у готовності ховатися. Але ніякої суттєвої небезпеки для міста нема.

Фастів. Карти показують чоловіка, чиновника-зрадника. Я не бачу захисту міста, він дуже слабкий. Ворог поспішає виконати задумане. Бачу жертви й вогонь. Багато зливу інформації для ворожих військ, багато зради.

Біла Церква. Місто готували для ворожого нападу. Люди ворога давно шукали тут якийсь важливий об’єкт.

Те, що вже сталося, рф не влаштовує, тому слід очікувати продовження.

Бачу також чиновника-зрадника, який співпрацює з ворожими силами. Дуже схожа ситуація з Фастовом.

Загроза залишається, ворог не відходить від цієї території.

Далі пані Рубіна розкинула таро по іншим містам і областям України.

– Черкаси і Черкаська область на найближчі два тижні по воєнній обстановці. Досі місто перебувало на якихось домовленостях. Тому у ньому й області було більш менш спокійно. Але розклад показує зміну спокою на паніку.

Хвиля інформаційного негативу йде на людей, фейкової паніки. Планується, готується удар по об’єкту, можливо, це якась станція. Виникнуть обмеження для людей.

Загроза зберігається, але місто добре укріплене. Щось буде відбите, але для області є вогонь на цей період.

Полтава і Полтавська область. Ворог поспішає нанести шкоду, руйнації. Цей місяць дуже напружений взагалі по всім областям. Зокрема по Полтавщині є конкретна загроза диверсій, бачу злив інформації, над цим ворог постійно працює.

Роботу зрадників буде винагороджено. Для Полтави буде вестися якесь розслідування. Ланцюжок до ворога ведеться від дрібного місцевого чиновника. Бачу якісь фінансові махінації.

Читайте також  Сльози щастя, сльози радості, Залужний вже підтвердив! Наші зайшли і звільнили — беруть весь регіон! Окупанти втекли звідти

Місто й область на цей період у небезпеці – так показують мені Таро.

Хмельницький і Хмельницька область. Метушня тут, щось відбувається, якісь таємні дії, люди ворога готують для удару якийсь стратегічно важливий для міста об’єкт. Таке завдання дав диявол, чекають команди.

Є загроза, небезпека. Але місто й область добре укріплені, сильний захист.

Карта вказує на важливий стратегічний об’єкт, станцію, над якою нависла загроза. Але вона захищена, туди нема доступу.

Краматорськ. По місту хитрий план воєнних сил. Показує неочікувані дії для ворога, сили якого слабнуть. Але втрати будуть з обох сторін.

Бачу проведену нашими силами велику роботу, і ця робота буде реалізована. Йде наше поступове просування вперед, але наразі карти показують очікування: або допомоги, або ресурсів. Всі наші дії настільки сплановані, що ворог постійно відступає.

Обстановка на цей період на цьому напрямку лишається гарячою.

Бахмут. Ситуація важка й гаряча. Але бачу позитивні дії, реалізацію переможних стратегічних планів України. Можливо, це навіть дрібні дії, але вони дають приголомшливі результати.

Бачу зраду від людей, тих, що перейшли на сторону окупанта. Ці люди створюють поміхи, перешкоди.

Знову ж таки якесь тут очікування. Чекають команди. Ворог поступово буде відступати. Але це далі в часі, попереду. Все для цього робиться, але зараз все в гарячій стадії, є руйнації, жертви.

Та скоро ми почуємо гарні новини по цій території!

Вірити чи ні в такі прогнози – вирішувати тільки вам, але багато людей дійсно прислухаються до застережень тарологів. Хочеться, щоб справджувалися тільки добрі передбачення!

Віримо в добро, нашу Перемогу, наших воїнів і, звісно, у вищі божі сили, які з Україною!

Читайте також  На війні загинув Дмитро Кіндрат з Франківщни

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.