Життя тимчасово окупованого Криму: постійний ріст тарифів, масове невдоволення та скарги туристів

zhkh

З 2017 року в тимчасово окупованому рашкою Криму почнеться “підтягування” комунальних тарифів до загальноросійських показників. Підвищення тарифів торкнеться і пільгової категорії кримчан.

Можна побачити, що наближення новорічних свят принесло мешканцям Криму чергові невтішні новини, які вже увійшли в норму за останні два роки.

Тепер, окрім відсутності грошей на пенсії, для мешканців тимчасово окупованого півострову значно підвищили тарифи на комунальні послуги. Мова йде про газ, тепло, воду. Також зросте вартість квартплати.

Про це неодноразово заявили у «Крименерго», «Вода Криму», «Кримтеплокомуненерго», «Кримгазмережі», а також в муніципальному підприємстві «Київський житлосервіс».

Повідомляється, що підвищення тарифів торкнеться і пільгової категорії кримчан.

До липня 2016 року для них діяла колишня, українська, пільга по оплаті за утримання будинку та квартплати, без обмеження самої загальної площі житла. З липня 2016 року, пільга зменшилася до 21 квадратного метра загальної площі квартири.

Окрім цього, через збільшення  навантаження на електромережі на півострові можливі періодичні відключення світла.

Та це ще не все. За 2 роки тимчасової окупації стрімко зменшилось число туристів у Криму. Висновок про це можна зробити з даних, які навело так зване «Міністерство туризму та курортів Криму». До слова, нещодавно це відомство витратило 1 млн російських рублів на розробку нового бренду півострову.

Ну що ж, зате в «радной гавані».

За матеріалами:

http://gazeta.ua, http://hromadske.ua, http://freecrimea.com.ua

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: