Кадиров вперше пішов проти Путіна – ексдепутат Держдуми розкрив деталі

Чеченський лідер обурений через невдачі Росії на фронті

Лідер Чечні Рамзан Кадиров відкрито почав критикувати рішення президента Росії Володимира Путіна, що свідчить про великі проблеми владної вертикалі в РФ.

Про це розповів ексдепутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов на Youtube-каналі ТСН.

Пономарьов зазначив, що між реальною ситуацією на фронті і картинкою, створеною пропагандою РФ, є велика різниця.

“Усі так звані патріоти це розуміють, вони зараз дуже обурені тим, що відбувається. Навіть Кадиров про це казав, що так неможливо і він проти”, – наголосив він.

За словами ексдепутата Держдуми, це вперше, коли Кадиров “відверто заперечує щось головнокомандувачу”.

“Це дуже-дуже значна подія. Це означає, що всієї системи керування вже не існує, і що це останні часи”, – пояснив Пономарьов.

Нагадаємо, що лідер Чечні Рамзан Кадиров після відступу російських військ на Харківщині заявив, що російською армією “були допущені помилки”, яким “немає конкретних пояснень”.

“Якщо сьогодні-завтра не будуть зроблені зміни у стратегії проведення спеціальної операції, я змушений виходити на керівництво міністерства оборони, керівництво країни, щоб роз’яснити їм ситуацію, яка там реально відбувається на землі. Ситуація дуже цікава, навіть, я сказав би, офігенна ситуація”, – наголосив Кадиров.

Також лідер Чечні висловив невдоволення через рішення кремлівської влади про обмін полонених 21 вересня.

“Вкрай незадоволений вчорашнім обміном. Навіть сама ситуація для мене в цілому незрозуміла. Завжди, коли ухвалювалися бойові чи тактичні рішення, з нами, активними учасниками спецоперації, радилися. А тут… Я розумію, нагорі в міноборони та ФСБ набагато видніше, але я вважаю, що визнаних терористами злочинців не можна міняти на військовослужбовців”, – написав він.

Крім того, після підписання Путіним указу про мобілізацію в РФ, Кадиров заявив, що в Чечні мобілізаційні заходи проводитись не будуть, оскільки республіка “перевиконала план”, відправляючи на війну добровольців.

Читайте також  В усьому винен невдалий суїцuд: від Дмитра Медведєва йде дружина

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.