Загинула 41-річна начальниця юридичного управління “Карпатнафтохіму”

15 вересня у результаті нещасного випадку пішла із життя 41-річна начальниця юридичного управління ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» Марина Ігорівна Олареско.

Народилася і виросла Марина Олареско в Одесі, де отримала вищу освіту за спеціальністю «Правознавство». Сумлінно та старанно працювала за фахом. І в 2017 році перейшла на роботу у ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ», очоливши юридичне управління підприємства. Загалом юриспонденції Марина Ігорівна присвятила 18 років свого життя, ідеться в повідомленні нафтохімічного підприємства, інформують “Вікна”.

“Вона була дуже творчою людиною. Її захопленнями були шиття, в’язання та інше. Був в її житті період, коли вона писали вірші, які публікувалися. А ще вона захоплювалася ліпкою з полімерної глини та живописом, який відкрила для себе вже в Калуші”, — йдеться у повідомленні.

Марина Олареско покинула цей світ у той період, коли її допомоги та любові дуже потребують донька Вероніка, а також чоловік Сергій, з яким одружилися у березні цього року і який нині перебуває у лавах Збройних сил України

“Потрібна вона як професіонал і керівник колективу управління, підприємству, а більше батькам та сестрі з родиною.…А її вже немає. Як болісно сприймати цю новину і як не хочеться в це вірити. Покинула нас людина, яка ще так багато хотіла зробити та досягти. Спи спокійно, дорога Марина Ігорівна! Ми тебе ніколи не забудемо!”, — йдеться у співчутті від імені колег.

Прощання відбудеться у панахидній кімнаті (2-й поверх) позаду Собору Всіх Святих Землі Української у Калуші з 19 вересня до 14.00 20 вересня.

Читання псалтиру розпочнеться о 17.00 19 вересня.

20 вересня о 14.30 похоронна процесія вирушить до Одеси.

Вічна пам’ять і співчуття рідним…

Читайте також  Ще одна втрата: в Італії у ДТП загинула молода українка Оксана Лаврук. Співчуття рідним та близьким з приводу смерті

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.