Настоятель Києво-Печерської лаври відчитав монаха за критику путіна: Запис розмови

У мережі інтернет поширюють запис, на якому, ймовірно, настоятель Києво-Печерської лаври Павло Лебідь (“Мерседес”) відчитує монаха, ображає та проклинає його.

Відповідний аудіозапис поширив активіст Сергій Стерненко на своєму телеграм-каналі.

З аудіозапису складається враження, що монаха відчитує сам настоятель Києво-Печерської лаври. Принаймні голос подібний на голос Павла “Мерседеса”, також про це можуть свідчити повноваження, про які під час розмови говорить чоловік, повідомляє 24 канал.

Ймовірно, настоятель лаври звинувачує монаха в тому, що він у своїх постах у фейсбуці критикує путіна та обізвав його “х**лом”.

Також він критикує його за слова у соцмережах про те, що ті, хто підтримує путінську війну, повинні бути відсторонені від церкви на кілька років.

Також чоловік з голосом настоятеля Павла обзиває монаха бидлом та цим самим образливим словом, порівняв його з Юдою. Також він почав проклинати його сім’ю і говорити про те, що монах начебто краде і служити у лаврі більше не буде.

Крім цього, голос настоятеля заявив монаху, що він начебто у змові з Полікарпом “та іншими”. Мовляв, монах робить “бунт влади”. Про яку владу мовиться – не зрозуміло. Ймовірно, про церкву.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.