В Івано-Франківську відбудеться благодійний забіг “Frankivsk Charity Half Marathon”

В Івано-Франківську 9 жовтня відбудеться благодійний забіг “Frankivsk Charity Half Marathon”. 15 вересня стартувала реєстрація на участь у спортивному заході. Зібрані гроші під час півмарафону передадуть центру спеціальної підготовки “Askold”, який тренує бійців Сил територіальної оборони та інших підрозділів ЗСУ.

Про це на Facebook-сторінці повідомив співорганізатор Франківського півмарафону Ігор Грицак.

“Ми — вірні нашій місії й цінностям, продовжуємо формувати сильну та здорову націю. Хочемо, щоб більше і більше українців виходили на свою першу пробіжку. Наша команда висловлює щиру подяку усім захисникам та захисницям, які обороняють та звільняють наші землі від окупантів. На знак подяки ми ухвалили рішення не порушувати багаторічну традицію проведення старту. Цьогоріч відбудеться благодійний марафон на підтримку військовослужбовців”, — каже Ігор Грицак.

“Frankivsk Half Marathon” у 2021 році. Фото: Суспільне Івано-Франківськ
З його слів, гроші спрямують на підтримку центру спеціальної підготовки “Askold”. В організації військових навчають тактичної медицини, загальної підготовки, топографії, тактики, спецзв’язку, аеророзвідки, психологічної й фізичної підготовки, саперної справи.

Під час півмарафону можна бігти дистанції завдовжки 21,1 км, 10 км та 5 км. Також будуть дитячі забіги на 100, 400 та 1 000 м.

Для участі у півмарафоні потрібно зареєструватися  за посиланням.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.