Макс Барських змінює псевдонім і розпочинає кар’єру за кордоном

Співак Макс Барських вирішив розпочати новий етап у своїй творчості.

Український виконавець Макс Барських не планує зупинятися на досягнутому та вже готовий підкорювати нові горизонти. У своєму Instagram співак повідомив, що відтепер буде створювати музику під новим псевдонімом.

“Відчуваючи негативні емоції та постійний стрес, ти нібито забуваєш про існування радості, щастя й любові. Я прийняв рішення створювати майбутнє вже сьогодні й вести вас за собою. Туди, де можливі найсміливіші мрії”, – написав Барських.

This is a modal window.The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Співак розповів, що від минулого року працює над англомовним альбомом. Війна в Україні внесла свої корективи, однак, за словами Макса, ще більше спонукала його створювати нові пісні.

“Відчуваю, що саме зараз прийшов час поділитися з вами цими експериментами. І я сподіваюся, що ця музика здатна викликати усмішку на вашому обличчі та подарувати гарний настрій. Я починаю нову сторінку своєї творчості під назвою Mick Sunday”, – повідомив фанам Макс.

Під новим ім’ям співак буде створювати англомовну музику для слухачів не тільки в Україні, а й за кордоном.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.