Мене “штурхали” щоб я зверталася до своєї російської аудиторії. А з чим? Я за мир, але не проти росіян!”

Киянка Стужук, в якої в інстаграмі великий відсоток російської аудиторії, нарешті висловила свою позицію: Мене “штурхали”, щоб я зверталася до своєї російської аудиторії. А з чим? Я за мир, але не проти росіян!”

Киянка Стужук, в якої в інстаграмі великий відсоток російської аудиторії, нарешті висловила свою позицію: Мене “штурхали”, щоб я зверталася до своєї російської аудиторії. А з чим? Я за мир, але не проти росіян!

Київська блогерка Софія Стужук, яка протягом російсько-української війни відмовчувалася через великий відсоток російської аудиторії, нарешті висловила свою позицію. Зірка соціальних мереж стверджує, що вона “за мир та свою країну, але не проти людей” та не хоче поширювати “екстремізм і ненависть” по відношенню до росіян. Пише obozrevatel

Відповідні повідомлення з’явилися на сторінці інфлюенсерки в Instagram. Стужук зазначила, що зникала через переїзд та тяжкий моральний стан.
Блогерка наголосила, що “не обирала мовчати”, адже справа стосується життя її рідних, близьких та її самої. Проте, попри бомбардування її “улюбленого міста Києва”, Стужук вирішила не піддаватися ненависті щодо росіян.

“Я з перших днів відмовилася піддаватися екстремізму і божевільній агресії ненависті, які, звичайно, частково виправдані в такій ситуації. Все, що мені хотілося б, як кожному з нас – це щоб це припинилося. Мене “штурхали”, щоб я зверталася до своєї російської аудиторії. А з чим?” – йдеться в повідомленні.

Українка висловилася, що якщо президенти, зірки та інші люди кричать про війну в Україні, то їй не потрібно робити це саме, адже “все продовжується”.

Розпливчасто і без імен Стужук пояснила: “Тому що “десь там” так за нас вирішили. Тому що “комусь там” життя людей – розмінні монети для досягнення якихось “глобальних цілей”.

Читайте також  "Раптовий крововилив, концерти скасовано": співак Андрій Данилко серйозно захворів

Також киянка поскаржилася, що їй довелося відмовитися “від усього що вона любила”, щоб виїхати за кордон з дітьми, та додала, що її позиція – не мовчазна підтримка війни.

“Моя позиція не нейтралітет. Моя позиція за мир та за мою країну. Але не проти людей і не за екстремізм та ненависть”, – підсумувала інфлюенсерка.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.