Корисні поради. Вiтамiни для бюсту

Через брак вiтамiнiв у рацiонi шкiра стає сiруватою, втрачає еластичнiсть, починає лущитися, i найперше все це виявляється на нiжнiй шкiрi бюсту.

285941_1

Мабуть, дев’ять iз десяти жiнок нинi вважають, що мають надмiрну вагу, а тому перiодично мордують себе рiзноманiтними дiєтами, щоб довести фiгуру до iдеалу. I кожна з тих, що хоч раз сидiли на дiєтi, знає, як важко сходить зайвий жир iз стегон i як легко зникає зваблива округлiсть грудей. Через брак вiтамiнiв у рацiонi шкiра стає сiруватою, втрачає еластичнiсть, починає лущитися, i найперше все це виявляється на нiжнiй шкiрi бюсту. Але ж
хочеться мати i стрункi стегна, i гарнi груди?

Для цього слiд дотримуватися збалансованого режиму харчування, стежити, аби у рацiонi були всi потрiбнi вiтамiни. Про те, яких саме вiтамiнiв вам бракує, пiдкаже також шкiра на грудях:

* Шкiра стала сухою, починає лущитися, хоч ви для її догляду не використовуєте нi мила, нi надто гарячої води, а лише спецiальнi засоби? Очевидно, вам бракує вiтамiну А. Це означає, що треба споживати бiльше масла, яєць, сиру, а також гарбузiв, червоного перцю, петрушки, кропу, моркви, щавлю,
зеленої цибулi. I не забувайте: цей вiтамiн органiзм засвоює тiльки в поєднаннi з жирами, передає Ukr.Media.

* Вiдчуваєте, що по ваших грудях нiби лазять мурашки, шкiра нiмiє, здається, що її поколює й весь час стягує?
Значить, вашому органiзму бракує вiтамiну B1. Вiн мiститься у злаках, крупах (гречка, пшоно, овес), горiхах, буряку, морквi, цибулi, шипшинi, редьцi, картоплi, капустi, молоцi, м’ясi, яйцях, дрiжджах. Особливо багато його у висiвках пшеницi, у бобових, у паростках зерна.

* Дрiбнi крововиливи на шкiрi грудей свiдчать про те, що органiзм потребує вiтамiну С. Саме ця речовина вiдповiдає за змiцнення кровоносних судин. Мiститься вона в капустi, кропi, петрушцi, хронi, солодкому перцi, шипшинi, апельсинах.

I ще одне: якщо ви завзято позбуваєтеся зайвої ваги, то добивайтеся цього з допомогою не лише дiєти, але й фiзичних вправ. Не забувайте, що вправи для м’язiв грудної клiтки допоможуть вашим грудям тримати привабливу округлу форму.

Читайте також  Наближається різке посилення мобілізації, непопулярне рішення зачепить цих чоловіків

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.