“Всі чекають на мою дитину”: Каменських нарешті прокоментувала свою вагітність

Настя Каменських розставила всі крапки над “і” про пологи в Україні. Детальніше в матеріалі.
У Мережі вже давно ширяться чутки про вагітність Насті Каменських. Масла у вогонь підливають фотографії, на яких співачка демонструє кругленький животик. Шанувальники були впевнені — дружина Потапа при надії. Втім, 35-артистка розвіяла всі чутки про поповнення в родині і, тим паче, про пологи в Україні. Про це зірка відверто розповіла в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Настя Каменських прокоментувала свої пологи в Україні

Настя Каменських засвітила кругленький живіт в Ірпені

Настя Каменських засвітила кругленький живіт в Ірпені

За словами Каменських, вона не вагітна і на даний момент не очікує на малюка. Настя також підкреслила, що подібні плітки були і раніше, але вона, мовляв, звикла до таких балачок в соцмережах.

“10 років я вже народжую. Угу. З приводу моєї вагітності: це вже просто настільки багато років триває, що я на це просто не реагую. Багато хто запитував у мене, звичайно, тому що статті… Це не одна стаття. І дуже багато коментарів саме у мене під світлинами в Інстаграмі. “Вангую, точно вона вагітна!”. Я дуже вдячна, що всі чекають на мою дитину. От, дякую вам велике. Звичайно, ви всі дізнаєтеся першими. Але знаєш, що найсмішніше? Коли я дійсно завагітнію, і буду казати “я вагітна”, мені ніхто не повірить. Я не вагітна, короче! Це все якісь припущення журналістів, або балачки в соцмережах”, – відверто розповіла Настя Каменських.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.