У Франківську Чубі Бум відкрив унікальний мотузковий парк

Сучасний і безпечний мотузковий парк французького виробництва в Івано-Франківську чекає гостей щодня з 10:30 до 21 год.

Новий мотузковий парк відкрили при дитячому розважальному центрі «Чубі Бум» поруч з піцерією Treba Pizza неподалік міського озера в Івано-Франківську. Відвідувати атракцію можуть діти від трьох років, а за бажанням – і дорослі.

Мотузковий парк від «Чубі Бум» – це сучасний спортивно-розважальний комплекс висотою приблизно шість метрів. Він складається з двох ярусів, кожен з яких розділений на шість секцій. Внизу атракції для молодших діток – батути, м’ячики та легший маршрут переміщення між секціями. Вгорі – складніший маршрут через пов’язані між собою перешкоди, який цікаво пройти і дорослим. Весь маршрут захищений страхувальною сіткою, тож упасти згори не вдасться.

«Не відомо, скільки буде тривати війна, було би добре, щоб хоча б діти відчували, що життя продовжується, а дитинство триває», – каже маркетинговий директор «Чубі Буму» Богдан Ковальчук.

За його словами, ідея встановити атракціон просто неба виникла давно. Подібний мотузковий парк ініціатори побачили на міжнародній виставці в Парижі. Власне, у Франції і замовили конструкцію. Але через військові дії відкриття довелося відкласти.

Дитячий центр Чубі Бум у Франківську відкрив новий мотузковий парк

«Замовили мотузковий парк французького виробництва, ми на нього довго чекали – понад пів року. Через війну була трохи ускладнена логістика але ми це зробили і маємо ще одну додаткову розвагу для дітей на вулиці», – розповідає Ковальчук.

мотузковий парк Чубі Бум - 70 грн без обмежень

мотузковий парк в Чубі Бум француузького виробництва

Поруч з мотузковим парком планують встановити вуличні меблі та облаштувати укриття від дощу та сонця.

«Філософія нашого дитячого центру: діти граються – батьки відпочивають. Поруч ми хочемо зробити таку відпочинкову зону для батьків, коли батьки приходять, віддають свою дитину у мотузковий парк, відпочивають собі за столиком на кріслах можуть перекусити нашою піцою», – розповідає Богдан Ковальчук

Читайте також  На Прикарпатті через недбалу маму троє дітей потрапили у лікарню (ФОТО)

Самостійно заходити у мотузковий парк можуть діти від 3 років, до 3 років можна заходити з батьками.

мотузковий парк в Чубі Бум чекає дітей і дорослих

«Виробники надали нам інструкцію з перебування. Там у правилах є, що можна пускати дітей від трьох років. Верхнього обмеження немає, там можуть ходити і дорослі і діти – обмежень немає ні за вагою, ні за віком», – пояснює Ковальчук.

Чубі Бум відкрив мотузковий парк

Атракціон сертифікований і відповідає правилам безпеки. Конструкції виготовлені з надійних і безпечних матеріалів, тому мотузковий парк може функціонувати цілий рік в будь-яку погоду.

«Тут є інструктор, який може допомогти, коли дитина десь застрягла чи перелякалася, чи вона боїться злізти. Наш інструктор може туди залізти і допомогти. Але батьки також можуть супроводжувати дитину, можуть так само залізти туди в мотузковий парк і нею ходити», – наголошує Богдан Ковальчук.

Дитячий розважальний центр Чубі Був - Івано-Франківськ

За словами директорки розважального центру «Чубі Бум» Тетяни Якубовської, мотузковий парк працюватиме з 10:30 до 21:00 години щодня без вихідних,

Ціна за вхід – всього 70 гривень.

«Зробили дуже символічну ціну – 70 гривень та можна розважався цілий день і дорослим, і дітям», – говорить Тетяна Якубовська.

у Франківську відкрили мотузковий парк

Директор розважального центру «Чубі Бум» Тетяна Якубовська
Вона наголошує, що атракціон цікавий для людей, які готуються для походів в гори, а також запрошує прийти, щоб подолати страх висоти.

«Ми дуже щасливі робити добру справу для дітей для батьків. Така розвага мало де є, в Івано-Франківську точно немає», – наголошує директорка «Чубі Буму».

Чубі Бум - сертифікат на мотузковий парк

Нагадаємо, минулого року при розважальному центрі “Чубі Бум” відкрили першу майстерню Treba Pizza.

піцерія Treba біля мотузкового парку в Чубі Бум

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.