Що вдягти на Новий 2016 рік кожному знаку Зодіаку

Новий рік вже на носі. За східним календарем головним символом 2016 року є Мавпа.

2016-1

Крім 12 тварин, відповідних кожному року, східні мудреці придумали “супутників” тварин. Існує ще п’ять стихій, які також впливають на події і гороскопи: вогонь, метал, дерево, земля і вода. 2016 рік пройде під заступництвом саме червоної Вогняної Мавпи.
Головний символ року Вогняної Мавпи – це вогонь. А головний колір – червоний.
У чому зустрічати Мавпу?
За твердженням експертів і фахівців з фен-шуй, правильно підібраний наряд може позитивним чином вплинути не тільки на настрій у новорічну ніч, але і на долю людини в новому році.
Зокрема, в рік Вогненної Мавпи фахівці рекомендують віддати перевагу сміливим вогненним відтінкам – класичному червоному, яскравому кораловому.

Втім, експерти додають, що головне у виборі образу в цей Новий рік – бути креативним і оригінальним, уникати нудних і нейтральних відтінків.
Експерти по фен-шуй рекомендують шість головних відтінків для залучення удачі і розташування до себе Вогненної Мавпи: червоний, жовтий, помаранчевий, бузковий, фіолетовий і рожевий – найбільш сприятливі кольори для Нового 2016 року. Також позитивними, на думку експертів, є зелений і коричневий кольори – відтінки елемента Дерево.

Овнам фахівці рекомендують обирати одяг з шовку і натуральних тканин, а також червоні відтінки.

Телець повинен приділити увагу аксесуарам – наприклад, обрати масивні сережки жовтого кольору.

Близнюкам також рекомендується обрати вбрання червоного кольору, а також надіти парні аксесуари – наприклад, однакові браслети на праву і ліву руку.

Для Раків Новий рік 2016 повинен бути чимось загадковим. Привнести таємничості в стильний образ допоможе карнавальна маска.

Левам рекомендують надіти діадему, а Дівам необхідно обзавестися гарною вечірньою сукнею – вишуканою, романтичною і ніжною.

Читайте також  Коли борг за "комуналку" робить вас невиїзними

Терезам радять надіти хутра та аксесуари з хутряною обробкою, а Скорпіонам – сміливі вбрання з глибоким декольте або міні-сукню.

Стрільцям необхідно віддати перевагу комфорту і зручності – відмовтеся від масивних деталей і важких суконь, а Козерогам зірки рекомендують обрати брюки з легкої тканини.

Водоліям, за твердженням астрологів, необхідно зустрічати Новий рік в нарядах з блискучої тканини, а Рибам радять доповнити образ головним убором – капелюшком, діадемою або будь-яким другим прикрасою.

Порада чоловікам: кавалерам для новорічного вбрання варто підібрати строгу краватку, однак, менш офіційний стиль теж підійде. Мавпа вітає індивідуальність.

Порада жінкам: дамам краще всього надіти щось повітряне, те, що летить. Легкі сукні, широкі штани дозволять відчути себе вільною. Такий наряд зробить ваш настрій грайливим, запальним.
Поради дизайнерів і стилістів
Тим часом стилісти, які не дотримуються рекомендацій астрологів, радять обирати менш кричущі відтінки, віддати перевагу комфорту і елегантності і зупинити свій вибір на більш класичних і трендових кольорах. Завжди в моді чорний, золотий і срібло. Також цієї зими в тренді темно-синій, смарагдовий і пастельні відтінки.
Обирайте всі відтінки, які можна угледіти в язичках полум’я: червоний, оранжевий, бургунді, темно-синій, а також яскраві відтінки чаруючого червоного та коралового, що збуджує гарячі погляди оточуючих, – радить дизайнер Жан Гріцфельдт.
При цьому він радить не забувати про глибокі оксамитові фактури і відтінки полум’я затухаючого каміна.
У той же час дизайнер Олена Бурба рекомендує, крім червоного, віддати перевагу помаранчевому і шоколадному:
– Червоний, помаранчевий, шоколад, смарагд, золото, срібло, кольори, які принесуть удачу.
Разом з рекомендаціями по палітрі кольорів для новорічного вбрання дизайнер Олена Руденко радить не забувати про індивідуальність.
Що б вам не говорили східні прогнози по кольорам, я вважаю, що головним орієнтиром повинен бути той колір, який прикрашає саме вас, а головне додає святковий настрій, – вважає вона.
Зазначимо, що в цьому році форма і стиль одягу не настільки важливі. Головне, кажуть експерти, щоб було стильно, зручно і індивідуально.

Читайте також  В Україні почали штрафувати водіїв "бусів": відомо, хто під загрозою

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: