Гiркa втрата: На війні зaгинyв Олександр Хухлей. Герою було лише 22 роки. Помоліться і запаліть свічку, щоб наша дитина знайшла шлях до Бога

Сумна звістка прилетіла у село Хоньківці Могилів-Подільського району Вінницької області. На війні загинув військовослужбовець Олександр Хухлей.

Про загибель 22-річного Олександра Хухлея повідомила вінницька волонтерка Таня Власюк.

«Вінничина схиліть голови. Помоліться і запаліть свічку, щоб наша дитина знайшла шлях до Бога. Наш усміхнений, наш найменший… Брат, друг… Малеча хто ж буде тепер постійно жартувать і яскраво посміхатись мені кожного разу, — написала волонтерка. — Я пам’ятаю ДУК ПС, потім позиції під ДАП вже коли ти був в ЗСУ. Як ми пили кавуньку, а ти тішився ніштячкам від друзів і міряв форму. Потім Київ, потім Схід…. Ти вимахав в чоловіка, яким ми усі безмежно пишаємось, сильного, сміливого і справжнього».

Олександру було лише 22 роки.

«На сході України, під час виконання бойового завдання загинув випускник Вінницького фахового коледжу економіки та підприємництва та Вінницького навчально-наукового інституту економіки Західноукраїнського національного університету Олександр Хухлей,— світлий, щирий, мужній воїн-захисник, наш найкращий студент, який віддав своє життя за те, що любив найбільше – свій край, свою родину та батьківщину», — йдеться в дописі навчального закладу.

— Наш неймовірний Олександр Хухлей я не вірю… я не можу… і не хочу в це вірити

Я мріяла побувати на твоєму весіллі. Мріяла побачити твоїх діточок….

Мамі Тетяна Клебан найщиріші співчуття. Танюш немає тих слів які б розрадили Вас…

Малеча… ну як же так…..

Російська сволота, я до останього свого подиху ніколи Вам не пробачу його смерті, — зазначає Тетяна Власюк.

Вона повідомила, що поховання відбудеться в понеділок, 25 липня, в його рідному селі Хоньківці.

Час буде оголошено пізніше

— Всі хто хочуть підтримати родину Саші в такі важкі часи, картка мами Тані, — додала волонтерка. — У мене дуже багато людей запитували, куди можна перевести на квіти, поховання чи памятник.

Читайте також  У Парижі на 96 році життя відійшов у вічність останній учасник Похідної групи ОУН "Буковинський курінь" Орест Білак

4731219619968351 – Тетяна Клебан ( допомога)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.