На війні загинули двоє прикарпатців — 19-річний Микола Семчук та 34-річний Ярослава Гаврилюк

У бою за Укрїну своє життя віддали двоє захисників з Прикарпаття.


В бою з ворогами загинув 19-річний мешканець Верховинської громади Микола Семчук. Про це в мережі повідомив радіоведучий “Гуцульська столиця” Олег Гапчук.

“Зовсім юний та справедливий, мужній та самовідданий… Саме таким назавжди в серцях рідних та близьких залишиться наш Герой МИКОЛА СЕМЧУК. Попри свій юний вік, він знав, що тільки внесок кожного зможе допомогти нашій країні вистояти, тому без вагань влітку став на захист, а в останній день осені загинув, віддавши найдорожче – власне життя… Щира вдячність Герою за подвиг та самовідданість. Вічна пам’ять… Сили та витримки рідним пережити біль втрати…”,- наеписав Гапчук.

Сумна звістка прийшла і в Печеніжинську громаду. Стало відомо про загибель воїна, уродженця села Княждвір, Ярослава Гаврилюка.

Своє дитинство він провів в Княждворі та в Печеніжині. До лав захисників приєднався ще в березні 2022 року. З того часу боронив українську землю та українців.

“Всі, хто його знав згадують про Ярослава як про доброго, щирого, світлого чоловіка. Все, за що він брався, робив на совість. У нього була велика жага до життя, але на жаль його життєвий шлях закінчився так рано. Ми втратили ще одного вірного сина України, його молоде життя обірвалося в ніч на 1 грудня на Дніпропетровщині. За інформацією матері Героя прощання з Ярославом відбудеться завтра на Вінниччині, там, де він знайшов свою долю. Висловлюємо щирі співчуття матері, дружині, дітям, всім рідним та близьким. Хай Бог дасть сил і терпіння пережити тяжке горе. Вічна і світла пам‘ять захиснику, який загинув за свободу України!”,- йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.