Окупант розповів сестрі, як убuває мирних українців. Аудіоперехоплення розвідки

Військовослужбовці російської армії продовжують скаржитися рідним на великі втрати у війні проти України. Разом із тим зізнаються, що в помсту за це вони вбивають мирних жителів.

Причому вони відверто вихваляються такими цинічними вчинками, а їхні родичі навіть не дивуються цьому. Це засвідчила чергова розмова окупантів, яку перехопило Головне управління розвідки Міноборони.

Так, спілкуючись із сестрою, російський загарбник розповів, що тепер він перебуває в артилерії, адже їхній батальйон повністю знищено: із 300 осіб залишилося 15, враховуючи і його. Також поскаржився, що всього за ніч ЗСУ спалили пів сотні їхніх танків.

“Ось у лісі того разу нас вибили. На моїх очах просто моїх друзів… Коротше, там точно міна прилетіла у трьох. Уявляєш, 50 наших, російських танків спалили”, – зізнався окупант.

Згодом почав говорити, як особисто вбив жінку, бо та нібито була навідницею в селі. За його словами, вона пройшлася селом і “здала координати”, де перебувають загарбники, а вранці їх “почали розбивати снарядами”.

“Вона стала тікати, ну а я вистрілив у неї. Хлопці похвалили, сказали, що правильно з такими”, – похвалився військовий путінської армії.

Окупант додав, мовляв, йому “просто доводилося” вбивати мирних українців. Так він позбавив життя і чоловіка, який навколішки просив не вбивати, а він все одно це зробив.

У ГУР МО наголосили, що за кожен воєнний злочин, здійснений проти України та її громадян, російські військові та їхні поплічники отримають справедливу відплату.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.