У Зеленського назвали нові терміни закінчення війни: обнадійливо, але американці сумніваються в такій упевненості

У Зеленського назвали терміни закінчення війни.

Армія РФ втратила можливості в Україні досягати хоч якихось завдань, впевнений Олексій Арестович.

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович дав новий прогноз з приводу ймовірних термінів закінчення війни в Україні.

Він вважає, що війна РФ проти України точно завершиться протягом 2,5 років. При цьому активні бойові дії можуть завершитися навіть раніше, підкреслив він під час розмови на Youtube-каналі російського адвоката, правозахисника і журналіста Марка Фейгіна.

Радник глави ОП переконаний в тому, що російська армія втратила можливості в Україні досягати хоч якихось завдань.

– Втративши ці можливості, армія РФ зосередила 50% від усього угруповання. Так само зосередження і переїзд – це дуже великі витрати, проблеми і час. Час, коли йде західна допомога, і ми створюємо резерви”, – пояснив представник ОП.

Разом з тим він пояснив, що російська армія на окремих ділянках фронту вже не має сил і ресурсів для боротьби.

– Нюанс такий, раніше вони могли на окремих напрямках боротися, їм вистачало сил і ресурсів. Зараз їм потрібно зосереджувати війська, знімаючи їх з інших ділянок фронту. Це дуже погана, безперспективна війна для них, – додав Арестович.

Нагадаємо, 7 липня Міноборони Росії офіційно оголосило про “паузу в боях” в Україні. Там додали, що вони нібито хочуть солдатам дати можливість “відпочити”.

Потужний домашній засіб для зміцнення потенції
Adenomol

Це справжня бомба проти забитих судин
Avocardine
Але аналітики Американського Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що оголошення “паузи” лише прикриття і насправді РФ готується до наступу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.