“Мені незрозуміло, чому він не висловлює свою позицію”: промоутер Усика – про мовчання Ломаченка через війну

Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк прокоментував мовчання Василя Ломаченка після повномасштабного вторгнення російської армії.

Менеджер наголосив, що уродженцю Білгород-Дністровського варто було публічно висловити свою позицію щодо війни в Україні.

Про це він розповів в інтерв’ю для K2 Promotions Ukraine в Instagram.

Зокрема, Красюк підтвердив інформацію про те, що Ломаченко справді перебуває в лавах ВСУ від початку повномасштабного вторгнення армії РФ до України.

“Багато людей зараз спекулюють на тему позиції Василя Ломаченка, яку він, на жаль, не висловлює публічно. Хоча сам перебуває у лавах ЗСУ з початку війни. Не можу сильно розповсюджуватися на цю тему, але точно знаю, що це так.

Мені незрозуміло, чому він не висловлює свою позицію… Я не розумію, не спілкуюся з ним часто… Частіше спілкуюся з його менеджером і знаю, що і як відбувається і яку позицію займає Василь… Напевно, настане час, він сам усе скаже. Чи може людина, яка має інші погляди, добровільно йти до лав ЗСУ, щоб захищати свою Батьківщину? Не знаю…”, – сказав Красюк.

Зазначимо, що Ломаченко досі публічно не засудив вторгнення російської армії до України. Утім, Василь від початку війни вступив до тероборони Білгород-Дністровського.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.