У Херсоні після ювелірного удару ЗСУ спалахнула військова частина окупантів

У тимчасово окупованому Херсоні 10 липня пролунали вибухи. Попередньо “прильоти” були в розташування окупаційних військ на одній із центральних вулиць міста, там спалахнула пожежа.

Місцеві жителі стверджують, що обстріл провадився з окупованої росіянами території. Про це повідомляє Telegram-канал “Х*йовий Херсон”.

У Херсоні сьогодні, 10 липня, двічі пролунали вибухи. Місцеві жителі повідомляють про те, що “прильоти” в розташування окупантів у центрі міста сталися близько 5:00 та 10:00 ранку. Після вибухів на місці прильоту спалахнула пожежа.

За свідченнями місцевих жителів, “прилетіло” в розташування окупантів на вулиці Пестеля. Після обстрілу росіяни оточили центр міста, навколо вулиці, де розташована їхня військова частина, виставили вартових, які перевіряють у перехожих документи. Пройти вулицею Пестеля окупанти не дозволяють нікому.

Деякі херсонці запевняють, що обстріл вели з окупованої території.

“Сьогодні об 11:30 ранку на Ювілейний (у військову частину) випустили три ракети. Випустили росіяни із села Садове, щоб потім усе спихнути на українців. Російські військові, які в цей час перебували на Ювілейному, знали, що по них свої ж пустять ракети, бо весь час дивилися на телефон і на годинник і заздалегідь попередили персонал, щоб спустився в бомбосховище”, – цитують отримане від очевидців повідомлення в Telegram-каналі “Х*йовий Херсон”.

А от херсонський політик, депутат Верховної Ради України 8-го скликання, радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань запевняє, що під завалами палаючої військової частини опинилося чимало окупантів.

“У Херсоні ювелірне влучання по військовій частині окупантів на вулиці Пестеля. Вона горіла ще від вранішніх попадань о 5-й ранку, а потім знову, коли влучили о 10-й. Очевидці повідомляють про крики росіян під завалами. При спробі підійти ближче до 6-ї гімназії й дізнатись щось – окупанти стріляють в повітря. В них починається відверта паніка?” – пише Хлань.

Читайте також  Школярка з Маріуполя розповіла свою моtорошнy історію: "Окупанти ґвалтують дітей, старих і трупu"

Самі окупанти підтверджують, що “приліт” був у розташування Росгвардії.

“У Херсоні два ракетні удари в центр о 5-й годині ранку та 10-й. Влучання в розташування Росгвардії. Пропускає ППО”, – пишуть в одному з російських Telegram-каналів.

Офіційної інформації щодо того, чи є сьогоднішні вибухи в Херсоні провокацією окупантів, а чи це результат роботи Збройних сил України, наразі немає.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.