ПриватБанк почав виплачувати по 2200 грн допомоги: хто може отримати гроші

З понеділка, 27 червня, “ПриватБанк” почав виплачувати грошову допомогу неповнолітнім та підліткам, які через війну були змушені переїхати у безпечніші регіони. Про це повідомляє прес-служба фінустанови.

Щоб отримати допомогу (ООН World Food Programme, WFP), неповнолітні українці мають відкрити картку для виплат “ПриватБанку”. Зробити це можна у будь-якому відділенні банку, при оформленні картки присутність батьків чи опікунів не обов’язково. Зарахування та зняття грошової допомоги – без комісії.

Українці, яким виповнилося від 14 до 16 років, після отримання SMS-повідомлення з контрольним номером переказу Western Union можуть отримати переказ виключно на карту “ПриватБанку” в “Приват24” або відділенні банку.

Для клієнтів віком від 16 до 18 років переказ Western Union буде доступний для виплати по всіх каналах “ПриватБанку”: Приват24, банкоматах, терміналах самообслуговування, відділеннях банку. Крім того, зарахувати переклад на карту можна, звернувшись до клієнтської підтримки за телефоном 3700 або в чат “Допомога Онлайн”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.