Пішов на фронт добровольцем: відомий видавець та журналіст Володимир Чеповий зник безвісти

Після бою з російськими окупантами зник безвісти український журналіст, письменник і видавець Володимир Чеповий. Чоловікові, який пішов на фронт добровольцем ТрО, виповнилося 55 років.

Звістка про зникнення захисника України з’явилася ще на початку червня, 21 червня у мережі почали ширитися чутки про загибель Чепового, однак підтверджень його загибелі наразі немає. Про це написав син захисника, Іван Чеповий.

“Всі активно просувають інформацію про смерть Володимира Чепового. Друзі, сьогодні отримали від заступника воєнкома листа про те, що батько є офіційно ЗНИКЛИМ БЕЗВІСТИ. Як і багато інших українських захисників. Ні в яких списках 200/300 його немає. Я щиро вірю в те, що все буде добре. Чекаємо на ОФІЦІЙНУ інформацію”, – зазначив Іван Чеповий.

Він також закликав не поширювати інформацію про загибель його батька і дочекатися офіційної інформації.

“Я розумію, що інформацію в соціальних мережах та медіа не зупинити. Але за документами він НЕ загинув, і ніхто з рідних не опублікував у себе ніякої інформації. Будуть ОФІЦІЙНІ дані – будем публікувати”, – зазначив син зниклого захисника.

Раніше у мережі почала ширитися інформація про начебто підтверджену загибель Володимира Чепового. У повідомленнях, присвячених відомому видавцеві, навіть вказувалося, що 21 червня його тіло було ідентифіковано. Зокрема, інформацію про загибель воїна підтверджувала спікерка заступник голови КМДА Людмила Шикота, яку цитувавTelegram-канал Національної спілки журналістів України “SPILKA News”.

“Як багато їх стало… Ці новини про смерть. Сьогодні підтвердили, що в бою загинув генеральний директор видавництва “Бліц-Інформ”, шеф-редактор журналу “Бізнес”, автор проєкту “Бізнес 100″. Енергійний, веселий, активний Володимир Чеповий. Такий ініціативний, відкритий, такий живий завжди…” – зазначала Шикота.

На щастя, ця інформація не підтверджується, тож є надія, що Володимир Чеповий живий.

Читайте також  На війні зaгuнув відомий український актор

Батько майбутнього письменника та підприємця працював токарем на заводі, а мати – нянею в дитячому садку.

У молодості Чеповий служив у 8-й бригаді спеціального призначення, яку взимку 1990 року перекинули в місто Вазіані під Тбілісі. Після письмової відмови офіцерів та прапорщиків брати участь у спланованих провокаціях і зачистках у Тбілісі бригаду повернули в Україну, а багатьох офіцерів звільнили.

У травні 1990-го Чеповий покинув військову службу й разом із групою колишніх офіцерів заснував видавництво “Бліц-Інформ”.

Він є автором книг “Бізнес – найчесніша гра”, “Я прокинувся щасливим”, “Перехрестя”, “Твоє щастя – вибір нової Цивілізації”.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.