Ось якою була Кароліночка: Вчителька школи, де навчалася Ані Лорак, розповіла дещо цікаве про свою колишню ученицю

Вчителька школи, де навчалася Ані Лорак, розповіла дещо цікаве про свою колишню ученицю.Ось якою була Кароліночка.

Відома українська співачка Ані Лорак, яка будує кар’єру у рф, до сьомого класу навчалася у школі-інтернаті у Чернівцях.

Артистка, яка замовчує напад РФ на Україну, в школі “навчалася з натяжкою”, досить посередньо, а вчителі вважали її “приємною дівчинкою”. Таку характеристику дала співачці користувач мережі Ольга Ящук на сторінці видання “Молодий Буковинець” у Facebook у коментарі до статті про артистку під назвою “Музикант із Буковини назвав причину мовчання Ані Лорак про війну”.

У публікації йдеться про те, що “Ані Лорак має яскраву зовнішність, але не відрізняється великим розумом”.

Ящук, коментуючи статтю, представилася колишньою вчителькою чернівецької школи-інтернату №4, де навчалася майбутня артистка.

“Кароліна навчалася у школі міста Чернівці, де я працювала. Ставилися до неї добре, навіть любили. Вона була приємною дівчиною, хоч і вчилася з натяжкою. Ставши зіркою, в інтерв’ю говорила, що над нею збиткувалися. Тож натуру її я ще тоді зрозуміла. Шукає, де краще. Але треба ще мати душу та розум”, – прокоментувала публікацію користувач Facebook.

Видання “Бульвар Шоубіз” нанадує історію Ані Лорак. Кароліна Куєк народилася у місті Кіцмань Чернівецької області. У шість років розпочала навчання у школі-інтернаті №4 у місті Чернівці, де провчилася до сьомого класу.

Співачка представляла Україну на конкурсі “Євробачення 2008” із піснею Shady Lady та посіла друге місце.

У2008 році Лорак отримала звання народної артистки України. З 2014 року співачка живе та працює в Росії.

2 березня Ані Лорак заявила, що “в Україні йде руйнівна війна”, і закликала її зупинити. Співачка не вказала, кому конкретно адресовано її заклик, а також не вказала, що країна-агресор РФ напала на Україну. Наразі її сторінку в Instagram видалено.

Читайте також  Що чекає на Україну влітку 2024 року: відомий астролог поділився прогнозом

21 березня комітет гуманітарної та інформаційної політики звернувся до президента України Володимира Зеленського з пропозицією про позбавлення державної нагород – почесних звань “народний артист України” та “заслужений артист України” – деяких діячів культури, серед яких було зазначено і Ані Лорак.

Співачка також внесена до бази сайту theylovewar.com (“Вони люблять війну”) за замовчування агресії путінського режиму.

22 березня виконавчий комітет Чернівецької міської ради ухвалив рішення вилучити з Алеї зірок на Театральній площі іменну зірку співачки. Ось таке завершення кар’єри на Батьківшині.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.