ЗСУ ліквідували 27-річного окупанта, який з посмішкою закликав влаштувати “Бучу” від Харкова до Львова

ЗСУ ліквідували 27-річного окупанта, який з посмішкою закликав влаштувати “Бучу” від Харкова до Львова: в росії просять все це зупинити, але не в прямому розумінні, а не відправляти в Україну молодь, а чоловіків за 50 (фото)

Українські захисники під час боїв із окупантами ліквідували старшого лейтенанта повітрянодесантних військ РФ Віктора Васильовича Булатова. 27-річний загарбник, який засвітився в Україні, закликав “влаштувати Бучу від Харкова до Львова”.

Він був родом із Архангельська. Його “відхід” підтвердив підтвердив губернатор Архангельської області Олександр Цибульський у “ВКонтакті”, передають росЗМІ.
Наголошується, що російського десантника Булатова “після” нагородили “орденом мужності”.

“У 2014 році він був призваний у з’єднання ПДВ РФ міста Рязані й направлений до розвідувально-десантної роти в Тулу. У травні 2020 року успішно закінчив Рязанське гвардійське вище повітряно-десантне командне училище імені генерала армії В. Ф. Маргелова”, – написав чиновник.

У своєму акаунті Булатов, публікуючи фото із задоволеною посмішкою, цинічно закликав: “Даєш Бучу в кожне місто від Харкова до Львова!”.

Такий пост він опублікував 18 травня, а вже 29 травня зробив останній подих. РосЗМІ заявляли, що “судний день” наздогнав десантника “під час спеціальної військової операції в Україні при виконанні військового обов’язку”.

А ось на батьківщині загарбника активізувалися “захисники”, які закликають кремлівську владу “зупинити божевілля”. Але не в прямому розумінні, а шляхом хоча б того, щоб відправляти на війну проти України “тих, кому за 50”.

“Прокиньтеся, будь ласка, які хлопці йдуть з життя! Країна втрачає генофонд”, – висловився росіянин Володимир Ісаєв.

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.