Анонімний благодійник придбав вісім бронеавтомобілів для ЗСУ

Про це повідомляє офіційна сторінка Територіальної оборона ЗСУ у facebook.

Військовослужбовець Збройних сил України придбав власним коштом та передав для українських захисників вісім броньованих машин Pinzgauer 2009 року випуску. При цьому він не захотів називати свого імені.

“Вся моя допомога українській армії анонімна, щоб ніхто не знав моє прізвище чи бачив обличчя. Я роблю свою справу, те, що маю робити у такі часи. Буду там, де моя допомога потрібна найбільше. Знаю і розумію усі потреби. Після перемоги обов’язково розкрию себе”.
До війни він успішний підприємець, а нині – військовослужбовець ЗСУ з позивним “Гора” – регулярно допомагає армії.

Цього разу він, спільно з партнерами, передав на потреби армії броньовані машини – міцні та надійні, як і наші воїни. Це Pinzgauer 2009-го року – багатоцільові військові джипи, справжні всюдиходи. Залізні конячки, що проїдуть навіть крізь пекло – так кажуть про ці машини військові.

Ще вчора у Великій Британії, а вже сьогодні – на фронті. Два позашляховики вже служать бойовим бригадам Сил територіальної оборони ЗСУ, решту – відправили іншим родам військ. Джипи можуть працювати і як тягачі, і як медичні машини, і як машини глибинної розвідки, підтримки, зв’язку.

Одна така – це десятки, а то й сотні збережених життів. Вдячні за цю потужну підтримку!

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.