Прагне змінити громадянство: ALEKSEEV зі своєю дівчиною-росіянкою з ВІА Гри повернулися до Києва (фото)

Прагне змінити громадянство: ALEKSEEV зі своєю дівчиною-росіянкою з ВІА Гри повернулися до Києва (фото)

ALEKSEEV повернувся до Києва разом з дівчиною-росіянкою з ВІА Гри: Тепер це назавжди

Співак дав зрозуміти, що його кохана Уляна Синецька повертатися на Росію більше не планує
Alekseev (Микита Алексєєв) вже тривалий час перебуває у романтичних стосунках з учасницею гурту “ВІА Гра”, росіянкою Уляною Синецькою. Заради коханого дівчина майже чотири роки тому переїхала до України. А тепер вона серйозно задумалася про те, щоб стати повноправною громадянкою нашої країни.

Коли почалася повномасштабна війна, то Уляна Синецька перебувала у Європі. І ось днями вона з Alekseev разом приїхали до Києва

Про свій приїзд до столиці України парочка повідомила у Instagram досить символічно – у День Києва, який українці відзначали 29 травня. Так, артист привітав місто з 1540-річчям та показав нове фото зі своєю коханою та їхнім французьким бульдогом Нео.

“Моє рідне місто, сьогодні в тебе день народження і я щасливий, що ми повернулися! Вірю і знаю, що тепер це назавжди! Квітни і розвивайся, щоб всі твої мешканці жили щасливо під мирним небом. Люблю понад усе”, – написав артист.

Очевидно, закохані повернулися жити до столиці назавжди. Вони сподіваються, що їм більше не доведеться кудись виїжджати.

Коротко про обраницю Алєксєєва
26-річна Уляна Синецька родом із Тюменської області. Вона на три роки молодша за свого хлопця.

З 2018 року дівчина є учасницею “ВІА Гри”. Вона брала участь в російських “Голосі” і “Фабриці зірок”.

У червні 2019 року Синецька з’явилася на премії “МУЗ-ТВ” з ALEKSEEV. Пара також відвідала разом премію M1 Awards. Пізніше Синецька і Алексєєв підтвердили свої стосунки.

Читайте також  У Карпатах - значна лавинна небезпека, на Закарпатті можливий зсув

Alekseev запевняє, що Уляна засуджує РФ за розв’язану війну в Україні та прагне змінити громадянство на українське. Втім сама дівчина ніяких заяв публічно не робить.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: