В лікарні загадково пoмeр 31-річний військовий: Підозрюють умисне вбuвствo

Поліція встановлює причини смерті військового.

В одній із лікарень Києва загадково помер 31-річний військовий, який перебував там на лікуванні. Наразі поліція проводить розслідування, відкрито два кримінальних провадження. Одне з них – умисне вбивство.

Про це повідомили в поліції Києва.

За даними правоохоронців, військовий був на лікуванні в одній із лікарень Солом’янського району від 30 червня.

“16 липня о 23.50 друг померлого, який проходив лікування з ним в одній палаті, виявив останнього на вулиці на території лікарні у збудженому та неадекватному стані. Він повідомив про це працівників муніципальної охорони медзакладу”, – йдеться у повідомленні.

Працівники муніципальної охорони допомогли медикам доправити чоловіка до палати, проте згодом його перевели до реанімації. 17 липня військовий загадково помер. У лікарні працювали правоохоронці, щоб встановити причини трагедії.

“Провівши першочергові слідчі дії, правоохоронці опитали персонал лікарні, охоронців, вилучили відео з камер зовнішнього спостереження, а також з нагрудних бодікамер працівників муніципальної охорони. Також криміналісти ретельно оглянули бомбосховище, до якого ввечері заходив військовий”, – зазначили у поліції.

За цим фактом відкрито провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ – умисне вбивство та ч. 1 ст. 140 ККУ – неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником. Призначено експертизу, яка допоможе встановити причини смерті.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.