Кинув двох дітей: Британець взяв до себе жити українську біженку, а потім втік з нею від дружини

29-річний британський охоронець Тоні Гарнетт пішов від 28-річної дружини Лорни після того, як закохався в 22-річну Софію Каркадим зі Львова. Це сталося через 10 днів, як українка приїхала в його будинок.

Чоловік кинув двох дітей і пояснив це тим, що “закохався в українку з першого погляду”.

Про це повідомляє таблоїд The Sun.

Як все почалося
Софія зі Львова подалася на програму спонсорства “Будинки для України” і написала пост у соцмережі.

Охоронець Тоні, який працює в медичному центрі NHS, відразу відповів Софії в Facebook і запропонував стати її спонсором у Великобританії.

Раніше вона працювала менеджером в IT у Львові, потім поїхала до Берліна, де кілька тижнів чекала оформлення своєї британської візи.

Зрештою, 4 травня вона прилетіла в Манчестер і переїхала до Тоні і Лорни в Бредфорд, Західний Йорк. Але її прибуття викликало великий конфлікт, який незабаром загострився до межі.

Тоні переселив свою шестирічну дочку з її кімнати на двоярусне ліжко разом з трирічною сестрою, щоб звільнити місце для біженки, незважаючи на заперечення Лорни.

Надалі Тоні і Софія закохалися один в одного. Дочки пари теж полюбили Софію, але Лорна була обурена до межі.

Дружина Тоні сказала Софії піти – і Тоні пішов за нею.

Історія охоронця-британця та українки
За словами британця, коли Лорна лягала спати вони дивилися з Софією фільми з українськими субтитрами. Він трохи знає словацьку, що допомагало йому спілкуватися з українкою.

Зараз Тоні каже, що залишок свого життя має намір провести з Софією, а вона своєю чергою повідомила, що як тільки його побачила – він їй відразу сподобався.

“Думаю, люди нас не зрозуміють, але так буває. Я бачила, яким він нещасним був до мене”, – розповіла українка Софія.

Читайте також  Священник: «Не можу нічого сказати про Чоловіка, поки не побачу його Дружину! Ви можете зробити висновок який це чоловік, тільки дивлячись на ту славу, яку випромінює його дружина»

Тоні впевнений, що все зробив правильно, через те, що зустрів справжню любов.

Що говорить Лорна про Софію
За словами британки Лорни спочатку вона сумнівалася, чи варто приймати в своєму будинку біженку, але потім прийняла рішення зробити добро. І ось як Софія відплатила їй за це.

“Вона вирішила спокусити Тоні першого ж дня. Я відчувала це. Якби не мої друзі зараз поруч, я не знаю, як би я пережила це”, – розповіла Лорна.

Британка повідомила, що українка завжди наносила макіяж і одягала блузку з декольте перед тим, як Тоні повертався в будинок. Коли його не було – вона не фарбувалася.

Сусіди почали говорити Лорні, як її чоловік фліртує з Софією, перебуваючи біля будинку. Вони часто залишалися разом наодинці і про щось мило базікали.

“Я почала відчувати себе третім зайвим, коли вони сиділи на дивані, сміючись і жартуючи, а мене ігнорували. Раптово я відчула себе небажаним гостем у власному будинку”, – згадує Лорна.

Тоні і Лорна були разом з 2014 року і виховували двох дочок.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.