“Піде перелом на фронті”: нумеролог назвав важливу дату у війні з РФ

Усі українці з нетерпінням чекають на закінчення війни, щоб можна було повернутися до нормального життя і поступово відновлювати країну. Нумеролог Владислав Грицай поділився прогнозами щодо цього і назвав дату, яка може бути “переломною” на фронті.

За словами експерта, з 24 квітня по 24 серпня для України буде сприятливий період, ми маємо вийти у плюс, а з 12 червня, у день незалежності Росії, все піде на спад. З цього дня очікується переломна подія на лінії фронту.

Владислав Грицай наголосив, що із серпня поточного року, якщо і не все закінчиться на 100%, то буде кілька невирішених питань, але цей місяць має стати вирішальним. У Росії є велика ймовірність смерті президента Володимира Путіна, або крах його планів.

Також нумеролог розповів, що 2023 рік стане важким для українців, буде безробіття, багато розлучень та пригнічений психологічний стан. Але це тимчасовий важкий період, так званий “рік перевантаження”. А в 2024 році вже можна очікувати ту Україну, яку всі ми чекаємо. Цей рік принесе процвітання.

Після війни, яка, як каже Грицай, закінчиться поверненням наших територій, Україна може стати членом якогось нового союзу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.