Окупанти завдали потужних ракетних ударів по Львівщині: всі подробиці

У вівторок вночі, 17 травня, у Львові пролунала серія вибухів – окупанти вдарили по місту та області ракетами. У цей час на Львівщині, як і в більшій частині регіонів України, було оголошено повітряну тривогу.

Інформацію про це підтвердив мер міста Андрій Садовий. Як повідомляє кореспондент OBOZREVATEL, вибухів було щонайменше 10 – вперше по Львівщині запустили одночасно так багато ракет.

“В Львівській області чути вибухи, зберігаємо спокій і перебуваємо в укриттях. В області працють ППО України”, – написав депутат міськради Львова Ігор Зінкевич.

У соцмережах люди почали публікувати кадри роботи ППО. Місцеві Telegram-канали повідомляли, що вибухи – це результат роботи наших захисників, проте є і “прильоти” – їх місце поки не називають.

“За попередньою інформацією, спрацювала наша система ППО. Дані уточнюються”, – повідомив у Telegram голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Мер Львова Андрій Садовий написав, що підтвердженої інформації про влучення ракет по місту немає.

“Давайте разом подякуємо за це тим, хто береже наше небо! Зранку дамо точнішу інформацію”, – додав він.

Водночас голова Новояворівської громади Володимир Мацелюх підтвердив вибухи, проте додав, що поки не може сказати, де були влучення. Він також закликав людей не публікувати фото та відео з місця удару.

Зазначимо, що, за попередніми даними, по Львівській області могли запустити ракети з території Білорусі. Про це повідомляє білоруський Telegram-канал “Беларускі Гаюн”.

О 00:27 у Барановичах люди чули, як у повітря піднялися два винищувачі. Незабаром після цього на Львівщині пролунали вибухи.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.