“Керуючим країною” на час недієздатності Путіна буде 70-річний секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев

Стало відомо, коли лікуватимуть російського президента: у РФ вже навіть підготували дублерів та записали промови Путіна. Згідно з повідомленням, відновлюватиметься від двох до п’яти днів. “Керуючим країною” на час недієздатності Путіна буде 70-річний секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев.

Стало відомо, коли лікуватимуть російського президента: у РФ вже навіть підготували дублерів та записали промови Путіна.

69-річний президент РФ Володимир Путін підготувався до лікування після якого, ймовірно, відновлюватиметься від двох до п’яти днів. Про це 12 травня повідомив Telegram-канал “Генерал СЗР”.

“Підготовлені свіжі “консерви” з короткими виступами президента, відео участі Путіна у нарадах, реакції на заплановані події, схвалення ротацій, підписи указів, схвалення та осуд різних процесів і діячів. За оцінками організаторів “прикриття”, заготовок має вистачити як мінімум на 10 днів”, – йдеться у повідомленні.
Лікарі, за інформацією джерела, прогнозують відновлення президента РФ протягом двох-п’яти днів, але в оточенні Путіна вирішили перестрахуватися.

“Пересування президента у разі потреби імітуватиме один із двох дублерів. Також підготовлено можливість “проходу” дублера перед публікою”, – наголошується в повідомленні.

Операція проходитиме вночі і, як зазначає інсайдер, розпочнеться у проміжку з 1.00 до 2.00, дату ще не визначено.

“Весь медичний персонал чергуватиме вже з сьогоднішньої ночі. Дата варіюється з метою безпеки, але слід розуміти, що лікарі наполягають на якнайшвидшому проведенні. Серед медиків виключно російські фахівці, всі пройшли багаторівневу перевірку”, – йдеться у пості.

“Керуючим країною” на час недієздатності Путіна буде 70-річний секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев.

Telegram-канал “Генерал СЗР” закликав людей, від яких залежить прийняття рішень у силових структурах, в армії, на будь-якій державній посаді в РФ, “10 разів подумати перед тим, як вирішити, чи варто виконати злочинний наказ, який виходить від керівництва поки що чинного режиму”.
У дописі зазначили, що зміни можуть початися швидше, ніж здається, а з відходом Путіна “настав час відповісти за підтримку цієї злочинної влади”.

Читайте також  Надсилала учню оголені фото та відео: Учителька затягла 15-річного учня до копиці сіна, де вони «сплелися» у коханні (ФОТО)

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.