У Мексиці мера міста прив’язали до дерева за невиконання передвиборчих обіцянок

Сам чиновник стверджує, що просто стояв під деревом.


У Мексиці жителі містечка схопили мера та прив’язали до дерева, щоб він подумав над своєю поведінкою. Чиновник під час передвиборчої кампанії обіцяв істотне поліпшення життя городян, однак швидко забув про свої обіцянки.

Як пише Mexico News Daily, жителі містечка Чьяпас вирішили не чекати поки правосуддя покарає мера. Тому жителі 11 районів міста в черговий раз зустрілися зі своїм обранцем, щоб обговорити ремонт резервуара питної води, потреба в якому вони відчували роками. Під час виборчої компанії Оскар Рамірес Агілар під присягою обіцяв людям, що першим же ділом займеться установкою нового. Варто було сісти в крісло мера, як політик чомусь забув про це.

Точніше, мер відзвітував перед жителями про те, що найнята ним ремонтна бригада привела резервуар в задовільний стан. Ось тільки комунальники, які вирушили приймати роботу, її результатами задоволені не були. Вони зняли на відео те, як місткість виглядає зсередини: місця, де метал продірявився і пропускав воду, наспіх залатали за допомогою цементу, який відклеївся після пари слабких ударів лопаткою.

https://twitter.com/DiarioChiapas/status/1349040584066015232

На зустріч з Агілар городяни зажадали пояснень. Після “ремонту” резервуар знаходився в такому поганому стані, що воду звідти просто стало небезпечно пити. Воду з нього відкачали, оскільки вона виливалась через дірки.

Мер не знав, що відповісти жителям. Тому городяни разом з комунальниками не знайшли іншого виходу, як прив’язати недбайливого чиновника до дерева, щоб показати: така людина більше не заслуговує на довіру і його ні в якому разі не можна переобирати на новий термін.

Після того як мер деякий час пробув на загальному огляді в пов’язаному вигляді, його відпустили, і він навіть не спробував втекти з міста, як це роблять деякі політики.

Читайте також  “Цей міст – можливість доїхати в Європу через Пасічну”, – Руслан Марцінків

Через фотографію, яка розійшлась соцмережами, Агілар опублікував на своєму офіційному сайті лист, в якому заявив, що інформація не відповідає дійсності: він просто стояв біля дерева і тримав руки за спиною, а голову опустив через те, що уважно слухав своїх співрозмовників. З приводу ремонту резервуара він нічого нового не сказав.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.