“Не ігноруйте “Азовсталі” заради ще живих бійців”, – дружина В’ячеслава – бійця захисників Маріуполя, звернулася до людей з усього світу

“Не ігноруйте питання “Азовсталі” заради ще живих бійців”, – дружина В’ячеслава – бійця полку захисників Маріуполя, звернулася до людей з усього світу.

Кожна хвилина, кожна година, кожен день – неймовірно важкі для захисників Маріуполя та їх рідних. Вони звертаються до всього світу, аби врятувати наших бійців з “Азовсталі”, яких цинічно намагається знuщити Росія. Ми продовжуємо публікувати ексклюзивні звернення сімей військових. Далі – пряма мова Олени Білої, дружини бійця полку захисників Маріуполя В’ячеслава. Пише 24канал

“Сьогодні питання “Азовсталі” має бути номером 1 в усьому світі.
Не тільки рідні цих відважних воїнів, а всі мають докласти зусиль, щоб вирішити питання з їх евакуацією якомога швидше. Має бути вихід. Бездіяльність може призвести до трaгічних наслідків.

Блокада триває з 2 березня. Ситуація на “Азовсталі” стала надкритичною. Військові ведуть бoї у нелюдських умовах, не мають їжі та води, не мають елементарних засобів для виживання.

Важко говорити і про поpанених військових. Немає ні антисептиків, ані знебoлювальних, без яких їм доводиться переживати неcтерпний бiль. Кадри, на які важко дивитися ми бачимо майже кожного дня, вони йдуть з життя у стpашнuх мyках, бо немає належної медичної допомоги.

Ці сильні чоловіки та жінки заслуговують бути врятованими і жити повноцінним життям, наскільки це буде можливо після пережитого. Вони чекають на допомогу та якнайшвидший порятунок. Вони мають віру в те, що світ їх не покине. Усі рідні та військові сподіваються на якнайшвидшу підтримку світових лідерів та рішучих дій з їхнього боку. Бездіяльності й байдужості рідні ніколи не зможуть ні зрозуміти, ні пробачити.

Ми повинні голосно крuчати, не ігнорувати питання “Азовсталі” заради ще живих бійців. Вони завжди борються на стороні світла. І самі є світлими та надзвичайними людьми. Таких людей необхідно берегти.

Читайте також  Ахметов озвучив свої вимоги до Росії: тільки вартість знищених заводів у Маріуполі становить $17–20 млрд

Потрібно зробити все можливе та неможливе для їхнього порятунку. Ці люди заслуговують на життя.
Підписуйте петицію, говоріть, кричіть про Маріуполь у своїх соціальних мережах, позначайте світових лідерів та пишіть офіційні звернення до них, виходьте на мирні акції. Робіть усе, аби врятувати наших захисників”.

Біла Олена, дружина В’ячеслава – бійця полку захисників Маріуполя.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.