Після того, як кицю врятували і її фото облетіло увесь світ, з’явились її колишні господарі. “Це цинічно” – заявили волонтери

Представники української команди “Зоопатруль”, завдяки яким було врятовано відому у всьому світі кицю Шафку, повідомили на своїй сторінці в Instagram 4 травня , що тварину в новій сім’ї люблять і “ні за що не кинуть, навіть якщо літатимуть ракети”.

А вже 5 травня на сторінці Бородянка Online у Facebook користувачка Ірина Астахова заявила, що врятовану кішку насправді звуть Глорія і в неї є господарі.

Далі пряма мова:

“На даний момент вона у волонтерів, але у неї є власник, у якого вона прожила більше 10 років, так сталося, що під час авіаударів кішка заховалася і власник не знайшов її у своїй квартирі!

Її шукали! Не звинувачуйте власника, що кинув її, він її не кидав, він її також шукав, вона йому дуже дорога”.

У відповідь “Зоопатруль” заявив, що вони не мають наміру повертати Шафку колишнім господарям.

“Кішку покинули, вона тисячу разів могла загuнути від бомбaрдувань, а далі – від голoду. Ніхто про неї не думав, кішку випадково помітили волонтери. Ми врятували приблизно 300 тварин. Проте більшість із них ніяким господарям не потрібна. Чому ж така увага до Шафки? Тому що вона популярна? Це цинічно”, – заявили волонтери.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Українська киця Шафа (@shafa_the_cat)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.