До 9 травня росія може вдатися до провокацій чи посилення обстрілів – Міноборони

Також у рф можуть вигадати і записати інформаційні сюжети про якісь “перемоги” у війні проти України.
У Міністерстві оборони України очікують, що до 9 травня рф може вдатися до провокацій чи посилення обстрілів. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник на брифінгу, передає ТСН.

“Стосовно 9 травня, яке буде святкувати рф, зрозуміло, що їм треба досягти якихось результатів… рф, якщо навіть не досягне своїх стратегічних цілей, а вона їх не досягла станом на сьогоднішні день, вона ці “перемоги” може придумати і показати по телебаченню. Це для них не є якоюсь проблемою”, — наголосив Мотузяник.

Речник Міноборони зазначив, що до цієї дати залишається не так багато часу, і це змушує українську сторону бути більш пильною на усіх напрямках, де є не лише бойові дії, але й відносне затишшя.

“Тобто ми очікуємо якихось певних провокацій або оптимізації обстрілів з боку російської армії”, — сказав речник.

Окремо він додав, що не володіє інформацією, чи має намір рф проводити парад у Маріуполі на 9 травня.

“Я так само, як і ви, її чув. Ми звернемось до української розвідки і послухаємо, що вона нам про це може більш детально розказати. рф полюбляє проводити паради. Ви пам’ятаєте, у Донецьку вони вже проводили подібні заходи – там парад полонених, або ще щось придумають”, — сказав Мотузяник.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.