РФ уперше вдарила ракетою по гірському району Закарпаття

У вівторок ввечері, 3 травня, російські війська вдарили ракетою по Закарпатській області. Снаряд окупантів прилетів в об’єкт у гірському районі регіону. Це перший “приліт” на територію області із 24 лютого.

Про це повідомив голова Закарпатської обласної військової адміністрації (ОВА) Віктор Микита. Він попросив очевидців не знімати фото та відео на місці удару та не публікувати їх у мережі.

“На місці працюють служби, уточнюємо інформацію щодо пошкоджень та можливих жертв”, – написав він. Згодом з’ясувалося, що, на щастя, ніхто з людей не загинув.

Микита повідомив, що наразі триває ліквідація наслідків цього ракетного удару.

“Наші пожежні та рятувальні служби професійно борються з вогнем і розбирають завали на місці події. Ситуація перебуває під особистим контролем” – зазначив голова ОВА.

Місцевий журналіст Віталій Глагола у Telegram написав, що ворожа ракета влучила в одну із залізничних підстанцій біля вокзалу у селищі Воловець.

Внаслідок удару на об’єктах у радіусі 500 метрів вибило вікна, а уламки ракети пошкодили автомобілі, які стояли поблизу.

На сторінці АТ “Закарпатгаз” у Facebook повідомили, що через ракетний удар 57 будинків у Воловці залишилися без газопостачання – було пошкоджено розподільчий газопровід.

“Прохання до споживачів перекрити крани перед газоспоживаючим обладнанням. Аварійно-відновлювальні роботи розпочнуться зранку 4 травня”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що цього вечора ворожі ракети прилетіли одразу в кілька областей України. Під час повітряної тривоги вибухи пролунали у Львові, частина міста залишилася без світла.

Ворожі снаряди влучили по електричних підстанціях. Попередньо, пошкоджено три з них.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.