“По звичці набираю ще твій номер”: дівчина загuблого бійця розповіла про останню розмову з коханим

24 березня, за місяць після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, в бою біля Попасної загинув Василь Гуцуляк з Чортківщини.

Чоловік спеціально повернувся з роботи в Польщі до України, щоб захищати рідну землю від окупантів.

2 квітня Героя поховали у рідному селі Іване-Пусте. В Польщі його чекала кохана дівчина, вона згадала й опублікувала останні слова та розмову з коханим.

“Мій коханий, по звичці набираю ще твій номер телефону, а мені відповідають, що ти позазоною досяжності! Ти вже в іншому світі чекатимеш на мене!

Дякую всім своїм та твоїм друзям, які вже НАШІ друзі, в такий для мене болісний до жаху час підтримували мене і супроводили мене на зустріч з тобою, розділяли та розділяють мою біль втрати, дякую своїм батькам за підтримку та співчуття, дякую Твоїм батькам та сестрам, друзям, вони мене прийняли, як рідну свою. Ти обіцяв, що приїдемо разом з тобою до твого рідного дому, і ми приїхали разом, практично одночасно… Я із закордону, а ти із далекого сходу, тільки ти вже не дихав і лежав неподвижно, Бог забрав мій світ із тобою…” – написала дівчина Наталя Крук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.