Заступник Міністра оборони Ганна Маляр розповіла, від чого залежить тривалість війни

Заступник Міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі телемарафону «Єдині новини» пояснила, що перед Україною у широкомасштабній війні з рф стоїть велика ціль – державність нашої країни, а великі цілі не досягаються за короткий проміжок часу.

«Ми з самого початку говорили, що війна триватиме якийсь час. Тобто це не буде швидка перемога. Чому? Тому що перед нами стоїть дуже велика ціль – наша державність, а великі цілі не досягаються ні за три дні, ні за тиждень. Це по-перше. По-друге, у нас нерівні сили, ми постійно відверто про це говоримо, очевидні речі, що ворог переважає у кількості – його армія – і озброєння», – зазначила вона.

Також, за словами Ганни Маляр, наразі в України є свої переваги. Це те, що Збройні Сили – інтелектуальна армія. Те, що українські командувачі – їхня тактика і стратегія – дійсно переважають російські підходи у цьому сенсі.
«Але ми потребуємо військової допомоги в сенсі озброєння, насамперед важкого. Тому у великій мірі тривалість цієї війни буде залежати і від інтенсивності та якості цієї допомоги. Тобто зі свого боку ЗСУ роблять все можливе і неможливе, щоб це все було якнайшвидше, але є об’єктивні обставини, які не тільки залежать від нас», – підсумувала заступник Міністра оборони України.

Фото: Фейсбук Ганна Маляр.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.