“Візьміть цей папірець і підітріться!”: Галкін обурливо звернувся до рос ЗМІ, які напишуть правду, коли забудуться!

Візьміть цей папірець і підітріться!”: Галкін обурливо звернувся до рос ЗМІ, які напишуть правду, коли забудуться!

Російський телеведучий і пародист Максим Галкін, який відкрито засудив вторгнення Росії в незалежну Україну, висловився про брехливі російські ЗМІ. Разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою та дітьми він виїхав до Ізраїлю ще в перші дні війни в Україні, проте все одно не позбавився від інформаційної атаки пропагандистських медіа.

Щоб якось роз’яснити ситуацію, що склалася, артист вирішив записати відеозвернення до російських ЗМІ і попросив припинити поширювати неправдиву інформацію про нього та його близьких. На своїй сторінці у Instagram Галкін опублікував відповідний ролик.

“Друзі, ви, напевно, здогадуєтеся, що за своє життя акторське я звик, що преса пише про мене небилиці. Але зараз я не можу не прокоментувати, бо той рівень замовної брехні в Росії про мене досяг апофеозу. Сьогодні видання та телеканали заявили про те, що я вже тут підозрююсь у якомусь злочині, що я у когось забрав життя чи був свідком, поліція нібито мене затримала”, – сказав Максим.

“Я розумію, що у вас команда мене очорнити і змішати з брудом, показати, наскільки мені тут погано. Ви вже написали, що я ходжу по перукарнях і скаржуся, що діти мої не можуть бути влаштовані в школу, і що Алла у важкому стані, і в мене все так погано. Візьміть цей папірець, на якому ви це написали, і підітріться! Мені добре!” – продовжив він своє звернення.

Закінчив свою промову пародист такими словами: “Влада не дає вам писати про те, про що варто. І вам залишається тільки писати жовту непотрібну брехню про артистів. Ну чому ви досі про мене пишете? Ви ж так переживали, що я займаю чиєсь місце, молоді таланти не прориваються. Пишіть про них. Пишіть про тих, хто патріотично налаштований. Відчепіться від мене! Комсомольці, теж мені, тьху!”.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Максим Галкин (@maxgalkinru)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.