Гаряча акція від Шойгу: родичі, які втратили своїх дітей чи чоловіків в Україні, можуть безкоштовно приїхати на упізнання (документ)

Гаряча акція від Шойгу: родичі, які втратили своїх дітей чи чоловіків в Україні, можуть безкоштовно приїхати на упізнання.

Українська розвідка з’ясувала, що міністр оборони Росії Сергій Шойгу видав наказ, згідно з яким, тепер родичі ліквідованих в Україні російських військових можуть безкоштовно приїхати на упізнання і вирушити у зворотному напрямку.

Саме так виглядає нова форма заохочення для контрактників, які виявляють бажання взяти участь у війні.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України 20 квітня.

“Двом членам сім’ї (близьким родичам) ушедшого військовослужбовця, викликаним для його впізнання, у військових комісаріатах за місцем їхнього проживання (перебування) видаються воїнські перевізні документи для проїзду від місця проживання до місця упізнання військовослужбовця і назад”, – йдеться в наказі Шойгу.

У розвідці зазначили, що вочевидь на думку російського командування, ця пільга має підвищити лояльність громадян до війни на території України. Особливо враховуючи тотальну затримку обіцяних виплат російським військовослужбовцям та членам їхніх сімей.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.