Навідниця САУ 23-річна Тетяна вправно насипає ворогу: хто вона – зіркова мама двох дітей

Навідниця самохідної артилерійської установки (САУ) Тетяна Чубар вміло “насипає” ворогові. Вона стала зіркою мережі після публікації відео з її роботою. В житті вона – 23-річна 160-сантиметрова білявка, мама двох дітей, а також тік-токер з ніком “princeska_13”.

Що відомо про Тетяну – дивіться нижче в матеріалі Styler.

У лавах Збройних Сил України дівчина з 2017 року. Спочатку була діловодом, служила в медроті, потім у реактивній батареї, а далі – уже у самохідному дивізіоні.

Зараз Тетяна, навідниця самохідної артилерійської установки, із 58 окремої мотопіхотної бригади імені Гетьмана Івана Виговського.

Коли поїхала вчитися на навідницю САУ, була єдиною дівчиною у навчальному дивізіоні в Немирові. У лютому цього року планувала поїхати навчатися на командира гармати.

Так Тетяна виглядала до війни:

Ось це відео, яке підірвало мережу, набравши мільйон переглядів. За словами командира, це була дійсно – бойова робота на ураження.

Тетяна колись працювала в кондитерській, пекла тістечка. А нині нещадно підсмажує ворога, говориться в сюжеті ТСН.

Тепер на рахунку Тетяни близько десятка знищених цілей. Синочки Тані малюють танки з мамою, називаючи їх “мамина машинка”.

Вона називає себе “принцеска” і каже, що вона дівчина і білявка – воює з манікюром і нафарбованими віями.

Наразі вже вийшов наказ про нагородження Тетяни медаллю “Захисника вітчизни”. Керівництво подало рапорт на її призначення командиром гармати.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.