Командир “Азову” звернувся до світових лідерів: Окупанти бомбардують “Азовсталь”, тут сотні цивільних, організуйте “зелений коридор”

Командир полку “Азов” Денис Прокопенко звернувся до світових лідерів.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

“Прямо зараз на заводі “Азовсталь” знаходяться сотні цивільних громадян. Серед них багато дітей різного віку: жінок, літніх людей та сімей захисників Маріуполя, які ховаються від “руського міру” в підвалах та бомбосховищах. Поряд з українськими військовими, які продовжують боронити місто, вони знайшли єдиний можливий прихисток. Російські окупанти на колаборанти з “ЛДНР”, свідомо знаючи, що тут цивільні, скидають авіаційні протибункерні бомби. Обстрілюють ракетами та всіма наявними артилерійськими засобами, в тому числі з кораблів.

Драмтеатр, пологові будинки, школи, лікарні, дитсадки були знищені тими, хто зараз пропонує їм безпеку та можливість евакуації. Ніхто не вірить окупантам.

Тому я закликаю політиків всього цивілізованого світу – організуйте “зелений коридор”, надайте гарантії безпеки, щоб негайно провести евакуцаію цивільних, поранених та тіл вбитихх воїнів, які мають бути поховані з почестями”, – наголосив він.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.