Жителька Прикарпаття прихистила у власному домі одразу 25 переселенців

Мешканка Івано-Франківщини після вторгнення Росії 24 лютого, одразу вирішила допомагати людям, чим зможе. Тому невдовзі у її домі були вже 25 переселенців.


Стефанія розповідає, що це також позитивно вплинуло на її життя в цей нелегкий час. Мовляв, приїхали люди та вже не було часу сумувати й лякатися через події.

“Переселенці мене врятували”
Жінка на початку повномасштабного вторгнення дала дах над головою людям із кількох міст. До неї приїхали з Харкова, Києва та Кривого Рогу.

Загалом поміж них було аж шестеро маленьких діточок. Стефанія розповіла журналістам, що приїзд переселенців став розрадою, бо її троє дітей вже багато років змушені працювати за кордоном.

Переселенці мене врятували. Було дуже тяжко. Знаєте, як це після похорону — сама в чотирьох стінах залишилася. Але приїхали люди, то й не було коли сумувати й лякатися,
– поділилася благодійниця.

Зараз вже багато з її гостей виїхали закордон або знайшли власне житло. Проте з більшістю з них Стефанія підтримує зв’язок. Зараз ця маленька спільнота вже домовилася після перемоги України у війні знову зібратися всім разом за одним столом.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.