“Боже, якщо я відійду у інший світ, відправ мене до раю, в пеклі я вже був”: напис на шоломі добровольця, який воює за Україну (фото)

“Боже, якщо я відійду у інший світ, відправ мене до раю, в пеклі я вже був”: у мережі показали напис на шоломі добровольця, який воює за Україну.

У мережі показали напис на шоломі добровольця з Білорусі, який воює за Україну. На шоломі написано прохання до Бога прийняти воїна до раю у разі його відходу в інший світ на полі бою.

“У пеклі я вже був”, – написав білорус. Фото шолома із пронизливим написом опублікував радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.
Боєць-доброволець із білоруського батальйону імені Кастуся Калиновського, який зараз воює з Росією за визволення України, маркером написав на своєму шоломі: “Боже, якщо я відійду у інший світ молодим – відправ мене до раю, в пеклі я вже був”.

Напис зроблений білоруською мовою.

“Дякую білоруським добровольцям! Хлопці, ви обов’язково виживіть для того, щоб допомогти нам перемогти та повалити свого вусатого диктатора!” – написав Геращенко.

Нагадаємо, добровольчий батальйон із громадян Білорусі, що воюють за Україну, увійшов до складу ЗСУ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.