Отче наш, закрий нам долонями небо: alyona alyona та Jerry Heil випустили молитву за Україну (відео)

Отче наш, закрий нам долонями небо: alyona alyona та Jerry Heil випустили молитву за Україну.

Співачки випустили першу пісню з моменту вторгнення Росії в Україну.

Українська хіп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко) випустила пісню-молитву, яку записала разом зі співачкою Jerry Heil. За словами реп-зірки, це не просто трек і його не буде на стрімінгових платформах. Проте шанувальники все ж таки можуть його прослухати.
“З 24 лютого моє життя змінилося безповоротно і назавжди. Я полишила свій провідний вид діяльності, з головою поринула в інформаційне поле бою та волонтерство. Творчість всередині мене згасла, проте я все ж інколи пишу вірші. І перше, що народилося в мені – молитва, яку ми зробили разом з Джеррі Хейл”, – написала Альона в Instagram.

“Важливо! Це не просто трек, це молитва! Його не буде на стрімінгах. Тому щоб ви могли послухати, я скачала її в Telegram”, – зазначила виконавиця. Також пісня доступна і у ТГ-каналі Jerry Heil.

Джеррі Хейл написала, що вірить у силу молитви та силу людських голосів. “Коли хором молитву співають наші душі, Бог чує!”, – наголосила вона.

Пісня-молитва за Україну супроводжується кадрами українців, які моляться, які переплітаються з кадрами зруйнованих російськими окупантами міст.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Альона (@alyona.alyona.official)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.