Арестович прокоментував чутки про “можливий масований удар Росії” в ніч на 1 квітня

Немає сенсу витрачати ракети, які коштують мільйони доларів на те, щоб убити народного депутата чи журналіста, переконаний радник голови ОП.

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович прокоментував чутки про “можливий масований удар Росії” в ніч на 1 квітня.

Відповідне відеозвернення Арестович оприлюднив у Facebook.

Радник голови ОП переконаний, що немає сенсу витрачати ракети, які коштують мільйони доларів на те, щоб убити народного депутата чи журналіста.

“Друзі мої, немає сенсу витрачати ракети, які коштують мільйони доларів, десятки мільйонів доларів в одному залпі на те, щоб убити народного депутата України чи там журналіста. Бити будуть по об’єктах ВПК, навіть якщо будуть бити, і по об’єктах інфраструктури, навіть якщо будуть бити. А що означає: навіть якщо будуть бити? Вони б’ють щоночі, причому щотижня інтенсивність цих ударів збільшується. Тому я не розумію причини паніки. Звичайно, може не долетіти, потрапити у цивільного, ППО може збити, якщо воно впаде на житловий будинок. Ну, то це 36-та доба вже йде… Не лякайте один одного та не розсилайте жахливі повідомлення про масований російський удар, який трапляється ледь не кожного божого дня по наростаючій і буде ще дуже-дуже довго”, – підсумував Арестович.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.