Путін заявив про бажання “успішно завершити кар’єру”

Президент РФ Володимир Путін розраховує на те, що в перспективі успішно завершить свою кар’єру і мріє помандрувати.

Про це він розповів у Челябінську в бесіді з працівниками ТОВ “Етерн”, повідомляє Інтерфакс.

5845c33b4cb50

Заява Путіна стало відповіддю на визнання одного з молодих працівників заводу, що той планує в найближчі п’ять років побудувати успішну кар’єру на підприємстві, і питання, яка мрія у президента.

“Я хочу успішно завершити свою кар’єру”, – сказав Путін під сміх в цеху.

На питання, чи є щось, чого Путін ніколи не робить, або хобі, яким він хотів би зайнятися, президент РФ зізнався, що “дуже любить подорожувати”.

“Сьогодні всі мої подорожі зводяться до того, що я приїжджаю в аеропорт, з нього перебираюся в якесь приміщення, потім назад в аеропорт, ось ніби кудись з’їздив. Мені хотілося б, звичайно, по-іншому подорожувати, подивитися на природу, на якісь історичні пам’ятки”, – поділився мріями Путін.

24 листопада президент Росії Володимир Путін на церемонії вручення премії Російського географічного товариства заявив, що “кордони Росії ніде не закінчуються”, але потім додав, що це жарт.

Раніше Володимир Путін заявив, що ще не вирішив, чи братиме участь у президентських виборах в 2018 році. В інтерв’ю агентству Bloomberg він заявив, що майбутній російський президент повинен одночасно поєднувати в собі молодість і “зрілість”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.