Захист неба: 13 країн виступили за посилення українського ППО

У зв’язку із війною, яку на нашій території розв’язалася Російська Федерація, депутати 13 країн підписали заяву про необхідність модернізації української протиповітряної оборони. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук на своїй сторінці у Twitter.

21 березня, за словами Стефанчука, українські друзі – депутати Чехії, Естонії, Польщі, Франції, Грузії, Німеччини, Ірландії, Латвії, Литви, Нідерландів, Швеції, Великої Британії, США підписали спільну заяву «Про необхідність модернізації ППО України».

У тексті заяви йдеться про те, що всі ці країни будуть з Україною і стоятимуть за нас. Їхні представники вимагають рішучих дій щодо встановлення миру в нашій державі.

Зокрема, йдеться про те, щоб:

Підтримувати військову та цивільну оборону України – забезпечити захист повітряного простору та припинити пересування ворожої техніки на території України. Це можна зробити за допомогою постачання протитанкової та протиповітряної зброї.
Надати гуманітарну допомогу — забезпечити доставку продуктів та ліків до українських міст, які обстрілюють та бомбардують; врятувати поранених та біженців.
Захистити українські ядерні об’єкти, які загрожують усім сусіднім державам.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.