Світ здригнувся: реальність виявилася гіршою за пророцтва Ванги про Україну на 2022 рік

Військова спецоперація в Україні досі продовжується. Громадяни різних країн перебувають у страху й у очікуванні перемир’я. Однак архівне пророцтво Ванги налякало їх ще більше, адже в ньому сказано про великий політичний переворот, який може перевернути ситуацію у світі.

Пророцтво великої провидиці Ванги все більше набирає популярності в Мережі. Адже її передбачення пов’язане з напруженою політичною ситуацією. Прозора говорила про те, що незабаром з’явиться «потужна слов’янська держава». А у листопаді 2021 року в ефір програми «Нехай говорять» прийшов кум Вангі, який докладно поділився її видіннями.

«Ми мали дружню розмову, пили чай. Я сказав, що сам родом із Курської області, поряд з Україною. Вона каже: “Війна там буде, війна страшна. Зруйнують там все, що можна зруйнувати, один одного повбивають, багато правителів зміниться”», – говорив гість програми.

Він згадав, що у їхній розмові Ванга шкодувала мешканців України через «складні керівники».

«Прийде порох – розв’яже війну. Потім зелений господар прийде – веселий, добрий, усім подобатиметься, але заведе туди, що мало не в рабство здаватися доведеться», – розповів він.

Також гість програми уточнив, що Ванга не називала точних дат, але за деякими ознаками він зробив висновок, що йдеться приблизно про 2027 рік.

Крім того, тепер і на платформі TikTok стало популярним пророцтво про правителя, який подарує світ. У цій соціальній мережі були показані кадри, на яких Ванга перед смертю лежить на лікарняному ліжку. Сліпа провидиця вже тоді не могла вставати і просила про мир.

«Прийміть заходи, коли я піду, щоб вони не сварилися і не нашпигували один одному», – просила вона.

За словами однієї з наближених до ясновидця, вона передбачала мир і спокій. Однак це станеться лише тоді, коли «прийде восьмий». Дослідники пророків Ванги припускають, що йдеться про восьмого президента України, проте сьогодні там лише шостий правитель.

Читайте також  З різницею у пів години коронавірус забрав життя чоловіка та дружини

Раніше Сиб.фм писав про те, що розсекречено пророцтво Нострадамуса про війну в 2022 році. Чаклун Влад Кадоні та відьма Олена Голунова дали страшне передбачення на поточний рік, а також великі екстрасенси та ясновидці розповіли до чого готуватися людству.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.