11-річний хлопчик уночі дійшов до військових, аби записатися у добровольці

11-річний хлопчик уночі дійшов до військових, аби записатися у добровольці.

П’ятикласник Максим вночі прийшов записатися в добровольці. Історією про відважного учня бориспільської 7-Ї школи поділився доброволець Олексій Ковтун на своїй сторінці в інстаграмі, інформує Правда.іф з посиланням на ТРС Бориспіль – офіційна сторінка.

 

На Київщині 11-річний хлопчик уночі дійшов до військових, аби записатися у добровольці

«До нас уночі прийшов 11-річний хлопчик. Учень 5-го класу. 7 школи… Прийшов у комендантську годину. Сам. Пішки. До військових…Прийшов, щоб допомогти армії…Він прийшов воювати! Захищати рідних, землю, місто! Ось він герой! Не те, що здорові лоби звалили на західну… (Сподіваюся Ви це читаєте!) Хлопчик – 11 РОКІВ!

Юного воїна напоїли, нагодували, вручили подарунки… Показали наш побут, дали помацати автомат. Сфотографували із бійцями.

На Київщині 11-річний хлопчик уночі дійшов до військових, аби записатися у добровольці

Щоб він був спокійним – записали в добровольці:) обмінялися контактами. Попросили його намалювати нам малюнок… Максим був спочатку трохи засмучений, що ми відразу не взяли його до себе на службу… Згодом звичайно ж заспокоївся. Вже потім ми передали його схвильованій мамі, яку було швидко знайдено. Мама – до Вас прохання – не лайте Героя! За самовільне залишення будинку. З Вас малюнок та гарний настрій! Чекаємо. Потім, коли все це закінчиться, ми обов’язково прийдемо до нашого маленького захисника з великим серцем. Дякую Максиме!» Слава Україні”, – йдеться у дописі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.